Om den virtuelle server

Den virtuelle server definerer din virtuelle placering som værende i det valgte land. Du kan vælge den virtuelle server i appens brugergrænseflade. For de websteder og apps du åbner, vil det se ud som om, du er i det land, du har valgt.

Hvis du på internettet vil se ud som en besøgende fra et andet land, kan du ændre det land, der er angivet i de virtuelle serverindstillinger.

Du kan vælge et bestemt land for at besøge onlinebutikker eller sociale netværk eller konfigurere en sikker forbindelse til et bestemt websted eller en app. Indstillingerne for den sikre forbindelse for websteder prioriteres over de indstillinger, der er angivet for webstedskategorier.

Hvis du bruger den gratis version, kan du ikke vælge den virtuelle server. Placeringen vælges altid automatisk.

Kaspersky-appen understøtter i øjeblikket følgende VPN server placeringer